Välkommen till Platsa

Platsa - bryggan mellan växande företag och ambitiösa människor

Vilka är vi?

Vi brinner för perfekta matchningar. Möten mellan företag och medarbetare som bidrar till nya perspektiv och tankesätt, lyfter energin och driver verksamheten framåt.

Vägen dit går genom en skräddarsydd process anpassad efter uppdragsgivarens unika krav, önskemål och bransch. Oavsett uppdrag så tar vi oss an uppgiften med ett svårslaget engagemang för att leverera det vi lovat och hitta de passionerade medarbetarna ni söker.

Läs mer om vår kompetensbaserade urvalsprocess

Vi är personliga och okomplicerade

Vi hittar människorna som skapar långsiktig utveckling åt våra kunder. Genom kunskap och engagemang erbjuder vi enkla rekryteringstjänster utifrån de flesta personalbehov.

Jag vill anställa »

Flexibla rekryteringslösningar

Skulle det mot förmodan vara så att vi inte kan hitta den som platsar hos er kostar det inget utöver startavgiften. En enkel lösning helt enkelt.

Transparens

Vi strävar alltid mot en rak och tydlig kommunikation med våra kunder och kandidat er.

Långsiktighet

Vi söker alltid långsiktiga relationer med våra kunder och förstår att det bygger på förtroende, ärlighet och hårt arbete.

Mänsklighet

Vi söker alltid långsiktiga relationer med våra kunder och förstår att det bygger på förtroende, ärlighet och hårt arbete.

Vår historia som Platsa

Vi kommer från personalintensiva verksamheter där personalfrågan alltid var aktuell, med tvära kast och mycket improviserande. Många gånger fick någon som kände någon hoppa in för att lösa det mesta akuta behovet. Detta var ett kontinuerligt problem, och vi såg att vi inte var ensamma om att uppleva det så. Till slut stannade vi upp och frågade oss själva: ”Hur förenklar vi för företag att snabbare komma i kontakt med rätt person?

Det blev grunden till Platsa. Vårt arbete bottnar sig i våra värdeord: transparens, långsiktighet och mänsklighet. Vi levererar hållbara rekryteringslösningar med öppna metoder ni kan lita på.

Vi attraherar &
hittar talanger inom:

  • Bygg och anläggning
  • Lager och spedition
  • Industri och tillverkning
  • Handel och försäljning
  • Hotell och restaurang
  • Administration och ekonomi

Letar ni efter någon som platsar?

Låt våra kunniga rekryterare påbörja processen redan idag.
Vi gör det inte svårare än vad det behöver vara, börja med att kontakta oss så tar vi det därifrån:

GDPR