Hitta din plats hos oss!

Söker du jobb eller ditt nästa karriärsteg? Vi kanske kan hjälpa dig

Var platsar du?

Söker du jobb eller ditt nästa steg i karriären? Du har hittat rätt! Vi drivs av att hitta de perfekta matchningarna, där du blir en viktig pusselbit.

Med Platsa kommer du att hitta jobbet där du gör dig som bäst och blir en värdefull tillgång. Vi jobbar med en rättvis rekryteringsprocess där både dina formella kompetenser och dina personliga egenskaper står i fokus. Med en kompetensbaserad rekryteringsprocess så jämförs alla kandidater mot samma punkter och urval sker baserat på fakta snarare än en magkänsla. Schysst, rättvist och helt enkelt lite bättre.

Upptäck vilka jobb som är lediga just nu och ansök direkt:

Samtliga jobb

Ansök på direkten

Berätta lite om dig, vad du kan och vad du vill jobba med.
Bifoga gärna CV och annat som kan vara av intresse. Vi hör av oss för att boka in ett första möte.

Schyssta villkor

Vi ställer krav på både arbetssökande och arbetsgivare. Om arbetet börjar med att du arbetar som konsult hos Platsa, omfattas du av kollektivavtal.

Söker du jobb eller vill du ta ditt nästa karriärsteg?

Platsa hjälper företag att hitta nya medarbetare och arbetssökande att hitta bra arbetsgivare. Vissa jobb kräver utbildning eller någon specifik kompetens. Andra arbeten kräver snarare fallenhet och ett intresse. Oavsett vilken typ av arbete du söker är vilja, driv och motivation något som vi alltid värdesätter högt.

GDPR

Olika branscher
Olika människor

På Platsa så kan vi mycket om många branscher men är ödmjuka till att våra kunder kan ännu mer. Vi är därför måna om en öppen dialog för att kunna anpassa vår process efter unika krav och önskemål.

Även om våra rekryteringsuppdrag varierar, är arbetarsegmentet vår hemmaplan.