Var platsar du? Hitta din plats hos oss!
På Platsa tror vi att det finns en plats för alla som verkligen vill jobba. Vi letar hela tiden efter passionerade människor som platsar. Är det du?

Ansök på direkten

Berätta lite om dig, vad du kan och vad du vill jobba med. Bifoga gärna CV och annat som kan vara av intresse. Vi hör av oss för bokning av ett första möte.

Bli en i laget

Vi söker energiska människor som söker riktiga jobb. Precis som våra kunder ställer vi krav. Vi värdesätter vilja och motivation mer än något annat. Är du en sådan person, får du gärna höra av dig.

Välkommen till Platsa!

En plats där du kan växa

Vi får förfrågningar från företag som söker nya medarbetare till olika typer av jobb. Söker du ett arbete som kräver annat än en hög utbildning eller perfekt svenska? Eller arbetet som kan ta dig vidare i ditt arbetsliv?

Vi erbjuder ambitiösa arbetssökande till företag och bra arbetsgivare till våra kandidater.

 

 

Schyssta villkor

Vissa av de arbeten som vi förmedlar kan kräva viss erfarenhet och språkkunskaper. Andra inte. Vi vill gärna veta var du passar in.

Vi ställer krav på både arbetssökande och arbetsgivare. Om arbetet börjar med att du arbetar som konsult hos Platsa, omfattas du av av kollektivavtal.